Randabergfjellet Opp t-skjorte

Om det er fordi du ønsker å støtte Grødem Runners, eller om du kun har lyst på en råtøff t-skjorte, det er opp til deg. Vi åpner nå uansett opp for at alle som ønsker det kan forhåndsbestille Randabergfjellet Opp t-skjorter.

Til nå har dette vært forbeholdt deltakere på løpet og kun tilgjengelig via påmeldingsprosessen, men vi har mottatt spørsmål fra andre om det er mulig å kjøpe. Svaret på det er nå ja! For en begrenset periode.

Vi har ikke noe avansert nettbutikk, men fyller du ut skjema under så sender vi betalingskrav i Vipps. Vanskeligere er det ikke. Alt overskudd fra salget går til Grødem Runners friidretttsklubb og bidrar til at vi også i fremtiden kan arrangere f.eks barneløp, gateløp og andre arrangementer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: