Gjennomløpning PB Milå

Vi skal lage en promofilm for PB Milå som primært skal brukes til å markedsføre løpet i sosiale medier. I den forbindelse inviterer vi til gjennomløpning av løypa Søndag 14. August kl. 18:00. Oppmøte på torget i Randaberg Sentrum kl. 17:55. Vi blir å filme litt underveis, men primært vil dette skje i startområdet. Selve gjennomløpningen tar du i ditt eget tempo, her er det åpent og plass til alle – uansett nivå. Ta gjerne med en venn eller to og bli med. Det meldes om strålende forhold!

Foto: Christer Tysdal / Sportsbilder Fotografene

PB Milå bedriftspåmelding!

Grødem Runners arrangerer et splitter nytt 10km mosjonsløp med start og mål i Randaberg Sentrum lørdag 24. september kl. 12:00.

PB Milå er en rundløype på 10 km med start og mål midt i Randaberg sentrum. Løpet er lagt til samme dag som høstmarken pågår i Randaberg, noe som vil gi et yrende liv i start og målområdet både før, under og etter løpet. Det blir fartsholdere, det blir musikk og det blir folkefest i Randaberg. Løpet passer for absolutt alle. Her er det rom for de som løper for personlige rekorder, men også god plass til de som ønsker å gå deler av turen.

Fortsett å lese «PB Milå bedriftspåmelding!»

Finn løpegleden – treningsprogram

I forbindelse med at vi arrangerer det 10km lange gateløpet «PB Milå» den 24. september har vi sammen med PT Gruppen og Podcasten Lavterskel gleden av å presentere et treningsprogram som vil være et godt verktøy på veien til å finne løpegleden og komme i form til PB Milå 2022!

Treningsprogram | Veien til løpeglede

Podcasten Lavterskel finner på Spotify, Apple Podcast osv… søk de opp og lytt, veldig bra å ha på øret på de rolige turene.

Randabergfjellet Opp t-skjorte

Om det er fordi du ønsker å støtte Grødem Runners, eller om du kun har lyst på en råtøff t-skjorte, det er opp til deg. Vi åpner nå uansett opp for at alle som ønsker det kan forhåndsbestille Randabergfjellet Opp t-skjorter.

Til nå har dette vært forbeholdt deltakere på løpet og kun tilgjengelig via påmeldingsprosessen, men vi har mottatt spørsmål fra andre om det er mulig å kjøpe. Svaret på det er nå ja! For en begrenset periode.

Vi har ikke noe avansert nettbutikk, men fyller du ut skjema under så sender vi betalingskrav i Vipps. Vanskeligere er det ikke. Alt overskudd fra salget går til Grødem Runners friidretttsklubb og bidrar til at vi også i fremtiden kan arrangere f.eks barneløp, gateløp og andre arrangementer.

Klubbkveld og årsmøte

21. mars arrangerer vi klubbkveld for våre medlemmer på Pubben i Randaberg. Årsmøtet 2022 står for døren, historiens første årsmøte som idrettslag og friidrettsklubb. Saksliste ligger som vedlegg til innkallingen som er sendt ut.

I tillegg til årsmøte har vi hentet inn Simen Holvik til å holde et foredrag for oss.

Simen ble nr. 20 i fjorårets Spartathlon (246km)

Simen Holvik begynte å løpe i 2015 etter at hans far fikk hjerteinfarkt. Etter at kona Camilla døde i april 2019, brukte Simen løpingen til å bearbeide sorg og for å finne sin indre ro. November samme år løp Simen seg rett inn i verdenstoppen i 24 timersløping da han vant Gloucester 24 Hour Track Race. Her løp han hele 253,140 km.

Simen har en imponerende løps CV og har også vunnet blant annet Oslofjorden Rundt (160km) i 2020 og 24 Hours in Hell (253km) samme år.

Simen løp Norge på langs på 25dager, 15timer og 20min

I 2021 tok han det hele enda et steg lenger da han ble hele Norges Forrest Gump i det han satte verdensrekord ved å løpe Norge på langs på 26 dager. En helt enorm prestasjon!

Vi gleder oss til å få besøke av Simen.

Til slutt på programmet vil TH Run Travels fortelle litt om sitt opplegg og hva de tilbyr. Det blir mulighet til å komme med spørsmål fra de som vurderer et løp i utlandet eller lignende.

Vel møtt!

Påmelding åpnet!

I dag, 1. mars, åpnet påmeldingen til PB Milå!
Dette er et 10 km løp med start og mål i Randaberg Sentrum.
Løpet går i en rask og kontrollmålt løype og arrangeres samme dag som høstmarken i Randaberg, noe som tilsier bra med folk og liv i start og målområdet.
Det er early bird-pris for de som melder seg på tidlig.

Meld deg på i dag og bli med i trekningen av gavekort hos Pizzabakeren!

Påmelding: www.pbmilå.no

Vi trekker 1 gavekort for hver 10. påmeldte deltaker. Jo flere påmeldte, jo flere gavekort trekkes.

Trekning allerede søndag 6. mars!

Mer info om løpet: https://grodemrunners.no/pb-mila-2022/

Følg oss gjerne på facebook og instagram (@pbmilaa) og våre nettsider.
Tagg oss i sosiale medier så forsøker vi å dele.

#grødemrunners #pbmilå

Forener krefter

Grødem Runners og Landsbydrømmen inngår samarbeid. Det var Gunvald Gundersen som driver Landsbydrømmen som tok kontakt med Alexander Middleton i Grødem Runners med et ønske om å samarbeide om ulike prosjekter. Dette var en idé hele styret i Grødem Runners likte og sammen ble vi raskt enige om å inngå en avtale om fremtidig samarbeid.

Grødem Runners liker det Landsbydrømmen gjør og står for, og Landsbydrømmen liker det Grødem Runners gjør og står for. Selv om vi har ulike utgangspunkt og ulike ambisjoner, har begge parter et felles ønske om å bidra positivt til nærmiljøet og ved å forene krefter kan vi få til flere og større prosjekter sammen.

Samarbeidet har allerede konkrete planer på gang og vi forventer å kunne lansere dette i nær framtid. Vi gleder oss!

Lanserte PB Milå

Mandag denne uken lanserte Grødem Runners en ny satsning kalt PB Milå. PB Milå er et gateløp med start og mål i Randaberg Sentrum, og som navnet tilsier, så er lengden på løpet akkurat 1 mil.

Med seg på laget har Grødem Runners fått med seg Pizzabakeren som hovedsponsor og Landsbyforeningen og PS-Selskapsutleie som samarbeidspartnere. I senere tid er også TØRST kommet inn som en sponsor. Press Play Productions blir også med som ansvarlig for bilde og film rundt løpet.

Påmelding til løpet åpner 1. mars på http://www.pbmilå.no kl. 09:00

Mer informasjon om løpet her: https://grodemrunners.no/pb-mila-2022/

Foto: Sigbjørn Berentsen, Bygdebladet

Fakkeltog på Idrettens dag

Flott markering under Vinteruken.

I 2022 feirer Randaberg kommune sitt 100-årsjubileum, noe som skal markeres gjennom hele året. Første del av feiringen er Vinteruken, som går fra 29. januar til 6. februar, med skøytebane på torget og mange andre morsomme aktiviteter.

Som en del av Vinteruken skal det torsdag 3. februar arrangeres Idrettens Dag.

Den dagen har Randaberg Fotball foreslått å ha et stort fakkeltog, med deltagere fra alle idrettslag i kommunen. Håpet er at flere hundre fakkelbærere fra idretten på denne måten skal markere seg og vise idrettens styrke.

Dette vil vi i Grødem Runner være med på.

Oppfordringen til våre medlemmer er: Bli med på fakkeltoget, ta gjerne med familien. Vi stiller selvsagt mest mulig i klubbklær.

Fremmøte ved Randaberg Arena kl 17.30. Der tennes faklene før vi går mot sentrum ca 18.00.

I sentrum blir det andre aktiviteter frem til kl 19.00.

Ny sponsor på plass

Det er med stor glede vi kan presentere siste tilskudd innen sponsorer. Vi har inngått en 3-årig avtale med Jansson & Larsen Regnskap AS. Avtalen gir Jansson & Larsen rettigheten til å pryde vår klubbtøy med sin logo på både over- og underdeler.

Vi takker Kim Pettersen og alle i Jansson & Larsen for tilliten og gleder oss til et flott samarbeid!

Jansson & Larsen Regnskap AS er et frittstående regnskapsbyrå med kontorer sentralt plassert i Stavanger og Sandnes. Selskapet ble etablert av Arne Larsen i 1977 og i dag består byrået av 32 ansatte, hvorav 19 er autoriserte regnskapsførere. Flere av deres ansatte har siviløkonom-, revisor- og diplomøkonomutdannelse. Hos Jansson & Larsen får du bistand fra deres dyktige rådgivere til og ha kontroll på dine regnskapstall.