Gjennomløpning PB Milå

Vi skal lage en promofilm for PB Milå som primært skal brukes til å markedsføre løpet i sosiale medier. I den forbindelse inviterer vi til gjennomløpning av løypa Søndag 14. August kl. 18:00. Oppmøte på torget i Randaberg Sentrum kl. 17:55. Vi blir å filme litt underveis, men primært vil dette skje i startområdet. Selve gjennomløpningen tar du i ditt eget tempo, her er det åpent og plass til alle – uansett nivå. Ta gjerne med en venn eller to og bli med. Det meldes om strålende forhold!

Foto: Christer Tysdal / Sportsbilder Fotografene

PB Milå bedriftspåmelding!

Grødem Runners arrangerer et splitter nytt 10km mosjonsløp med start og mål i Randaberg Sentrum lørdag 24. september kl. 12:00.

PB Milå er en rundløype på 10 km med start og mål midt i Randaberg sentrum. Løpet er lagt til samme dag som høstmarken pågår i Randaberg, noe som vil gi et yrende liv i start og målområdet både før, under og etter løpet. Det blir fartsholdere, det blir musikk og det blir folkefest i Randaberg. Løpet passer for absolutt alle. Her er det rom for de som løper for personlige rekorder, men også god plass til de som ønsker å gå deler av turen.

Fortsett å lese «PB Milå bedriftspåmelding!»

Finn løpegleden – treningsprogram

I forbindelse med at vi arrangerer det 10km lange gateløpet «PB Milå» den 24. september har vi sammen med PT Gruppen og Podcasten Lavterskel gleden av å presentere et treningsprogram som vil være et godt verktøy på veien til å finne løpegleden og komme i form til PB Milå 2022!

Treningsprogram | Veien til løpeglede

Podcasten Lavterskel finner på Spotify, Apple Podcast osv… søk de opp og lytt, veldig bra å ha på øret på de rolige turene.

Randabergfjellet Opp t-skjorte

Om det er fordi du ønsker å støtte Grødem Runners, eller om du kun har lyst på en råtøff t-skjorte, det er opp til deg. Vi åpner nå uansett opp for at alle som ønsker det kan forhåndsbestille Randabergfjellet Opp t-skjorter.

Til nå har dette vært forbeholdt deltakere på løpet og kun tilgjengelig via påmeldingsprosessen, men vi har mottatt spørsmål fra andre om det er mulig å kjøpe. Svaret på det er nå ja! For en begrenset periode.

Vi har ikke noe avansert nettbutikk, men fyller du ut skjema under så sender vi betalingskrav i Vipps. Vanskeligere er det ikke. Alt overskudd fra salget går til Grødem Runners friidretttsklubb og bidrar til at vi også i fremtiden kan arrangere f.eks barneløp, gateløp og andre arrangementer.

Klubbkveld og årsmøte

21. mars arrangerer vi klubbkveld for våre medlemmer på Pubben i Randaberg. Årsmøtet 2022 står for døren, historiens første årsmøte som idrettslag og friidrettsklubb. Saksliste ligger som vedlegg til innkallingen som er sendt ut.

I tillegg til årsmøte har vi hentet inn Simen Holvik til å holde et foredrag for oss.

Simen ble nr. 20 i fjorårets Spartathlon (246km)

Simen Holvik begynte å løpe i 2015 etter at hans far fikk hjerteinfarkt. Etter at kona Camilla døde i april 2019, brukte Simen løpingen til å bearbeide sorg og for å finne sin indre ro. November samme år løp Simen seg rett inn i verdenstoppen i 24 timersløping da han vant Gloucester 24 Hour Track Race. Her løp han hele 253,140 km.

Simen har en imponerende løps CV og har også vunnet blant annet Oslofjorden Rundt (160km) i 2020 og 24 Hours in Hell (253km) samme år.

Simen løp Norge på langs på 25dager, 15timer og 20min

I 2021 tok han det hele enda et steg lenger da han ble hele Norges Forrest Gump i det han satte verdensrekord ved å løpe Norge på langs på 26 dager. En helt enorm prestasjon!

Vi gleder oss til å få besøke av Simen.

Til slutt på programmet vil TH Run Travels fortelle litt om sitt opplegg og hva de tilbyr. Det blir mulighet til å komme med spørsmål fra de som vurderer et løp i utlandet eller lignende.

Vel møtt!

Påmelding åpnet!

I dag, 1. mars, åpnet påmeldingen til PB Milå!
Dette er et 10 km løp med start og mål i Randaberg Sentrum.
Løpet går i en rask og kontrollmålt løype og arrangeres samme dag som høstmarken i Randaberg, noe som tilsier bra med folk og liv i start og målområdet.
Det er early bird-pris for de som melder seg på tidlig.

Meld deg på i dag og bli med i trekningen av gavekort hos Pizzabakeren!

Påmelding: www.pbmilå.no

Vi trekker 1 gavekort for hver 10. påmeldte deltaker. Jo flere påmeldte, jo flere gavekort trekkes.

Trekning allerede søndag 6. mars!

Mer info om løpet: https://grodemrunners.no/pb-mila-2022/

Følg oss gjerne på facebook og instagram (@pbmilaa) og våre nettsider.
Tagg oss i sosiale medier så forsøker vi å dele.

#grødemrunners #pbmilå