Klubbkveld og årsmøte

21. mars arrangerer vi klubbkveld for våre medlemmer på Pubben i Randaberg. Årsmøtet 2022 står for døren, historiens første årsmøte som idrettslag og friidrettsklubb. Saksliste ligger som vedlegg til innkallingen som er sendt ut.

I tillegg til årsmøte har vi hentet inn Simen Holvik til å holde et foredrag for oss.

Simen ble nr. 20 i fjorårets Spartathlon (246km)

Simen Holvik begynte å løpe i 2015 etter at hans far fikk hjerteinfarkt. Etter at kona Camilla døde i april 2019, brukte Simen løpingen til å bearbeide sorg og for å finne sin indre ro. November samme år løp Simen seg rett inn i verdenstoppen i 24 timersløping da han vant Gloucester 24 Hour Track Race. Her løp han hele 253,140 km.

Simen har en imponerende løps CV og har også vunnet blant annet Oslofjorden Rundt (160km) i 2020 og 24 Hours in Hell (253km) samme år.

Simen løp Norge på langs på 25dager, 15timer og 20min

I 2021 tok han det hele enda et steg lenger da han ble hele Norges Forrest Gump i det han satte verdensrekord ved å løpe Norge på langs på 26 dager. En helt enorm prestasjon!

Vi gleder oss til å få besøke av Simen.

Til slutt på programmet vil TH Run Travels fortelle litt om sitt opplegg og hva de tilbyr. Det blir mulighet til å komme med spørsmål fra de som vurderer et løp i utlandet eller lignende.

Vel møtt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: