Lavterskelløpet 2023

Lavterskelløpet 2023 er et 5 km løp, med start og mål på løpebanen. 🤩 Løpet er for de som har deltatt på Grødem Runners sitt lavterskel tilbud. Og en konkurrerer ikke mot andre (en seg selv) 👊🏼 Startskuddet går kl. 18:00 torsdag 23. mars !

Du gjennomfører løpet slik du selv vil. Noen velger å løpe i et strekk, noen velger løp/gå, mens andre tar det som en turmarsj. ALT ER LOV! Det vil ikke være tidtaking. Det vanker både medalje (skikkelig en), drikke, og noe å tygge på når du kommer i mål. Vi kommer til å rigge opp både start og mål portaler, musikk, bannere, beachflagg og alt det som hører til i et skikkelig løp. 🫶🏼 😎 Vi vil også ha vakter i løypen slik at du lett skal finne veien rundt 🤩 og er det noen som trenger assistanse er vi der. Det er VIKTIG at dere som skal delta på dette, trykker deltar i Spond! Vi må ha kontroll på antallet. Jo raskere du kan svare jo bedre er det. Frist for påmelding er onsdag 22.mars kl. 20:00 Vi håper flest mulig blir med på dette. 😄 Heia, heia!

Løypekart – lavterskelløpet 2023

Løypebeskrivelse: Start vises som grønn prikk i bildert (der hvor vi alltid starter på intervallene) Så løper man mot klokken, rundt til der man tar av til Myrå. Nå skal du løpe to runder rundt Myrå (mot klokken) Etter at du er ferdig med rundene i Myrå skal du via løpebanen, fortsatt mot klokken, ta av løpeban ved Randaberghallen og løpe i undergangen under Torvmyrveien. Så følger du Torvmyrveien til du kommer til overgangen ved forsamlingshuset over til kirken. Du løper foran kirken, så over Randabergveien, som du så skal følge til du kommer til undergangen som tar deg under Randabergveien og opp til Rygg. Du løper opp mot Rygg til du kommer til grusveien som tar deg ned til turstien igjen. Nå følger du bare turstien opp til Myrå, og når du kommer til «krysset» der du kan ta inn på løpebanen igjen, det gjør du, og nå er det bare en siste liten runde rundt løpebanen så er du i MÅL 🥳🥳🥳

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: