Komme i gang med løping?

Grødem Runners starter opp med et nytt lavterskeltilbud.

Grødem Runners vil fra torsdag 19.januar klokken 18:00 starte opp med et nytt lavterskel løpetilbud i Harestad Myrå.

Dette er et tilbud for deg som ønsker å komme i gang med jogging/løping og gjerne ønsker en sosial arena for å finne rette motivasjonen. Målgruppen er personer som ikke løper den dag i dag og som gjerne trenger litt drahjelp for å komme i gang på en skånsom og god måte.

Grødem Runners vil tilby et opplegg der en starter rolig og forsiktig med en kombinasjon av gange og jogg. Vi legger opp til samlinger der fokus vil være å la kroppen bli vant til jogging, både med tanke på kondisjon og belastning for å unngå eventuelle skader. Det vil være ti samlinger totalt, hver torsdager kl 18:00 frem til og med 23.mars.

Det legges opp til at deltakerne utfører enkle økter selv et par dager i uken. Disse øktene er en del av et 10 ukers program som alle deltakerne får. Etter disse ti ukene er målet at vi avslutter med uoffisielt 5 km løp. Formålet med dette programmet er at deltakerne skal være komfortable og motiverte til å fortsette med oss i Grødem Runners på våre faste fellestreninger etter endt program.

Tilbudet er gratis, men krever medlemskap i Grødem Runners (400,- for 1 år)
(mer info om det på første samling)

Se arrangement for første samling på Facebook, klikk delta og bli med:

https://fb.me/e/3hsXuqH4s

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: