Datoer spikret!

Det blir Randabergfjellet Opp og PB Milå neste år også! Datoene er satt og nå starter arbeidet med å få alt på plass. Vi gleder oss!

Foto: Christer Tysdal, Randabergfjellet Opp 2022

Datoer for våre løp neste år er satt og innlemmet i Norsk Friidrett sin terminliste for 2023. For tredje år på rad inviterer vi hele familien til Randabergfjellet i juni. Randabergfjellet Opp og Randabergfjellet Rundt (barneløpet) arrangeres søndag 18. juni. Det jobbes i disse dager med å få satt opp påmeldingsside, samt skaffe nødvendige sponsorer. Løpets nettside er www.randabergfjelletopp.no

Foto: Kjell Rune Fjellheim, PB Milå 2022

PB Milå er igjen lagt til samme helg som høstmarken. Datoen er satt til 30. september med løpsstart klokken 12:00. Vi vil igjen arrangere barneløpet Sentrum Rundt, men nytt denne gangen blir at vi vil kreve påmelding også for barneløpet. Dette sørger for at barna er forsikret under løpet, samt vi som arrangør har mer kontroll på antall barn osv. Vi planlegger samtidig og innføre medaljer til barna også. Nettside for løpet: www.pbmilå.no Vi gleder oss!

Vi vil annonsere på nettsidene, samt i våre sosiale medier når påmelding er åpnet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: