Forener krefter

Grødem Runners og Landsbydrømmen inngår samarbeid. Det var Gunvald Gundersen som driver Landsbydrømmen som tok kontakt med Alexander Middleton i Grødem Runners med et ønske om å samarbeide om ulike prosjekter. Dette var en idé hele styret i Grødem Runners likte og sammen ble vi raskt enige om å inngå en avtale om fremtidig samarbeid.

Grødem Runners liker det Landsbydrømmen gjør og står for, og Landsbydrømmen liker det Grødem Runners gjør og står for. Selv om vi har ulike utgangspunkt og ulike ambisjoner, har begge parter et felles ønske om å bidra positivt til nærmiljøet og ved å forene krefter kan vi få til flere og større prosjekter sammen.

Samarbeidet har allerede konkrete planer på gang og vi forventer å kunne lansere dette i nær framtid. Vi gleder oss!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: