Home

Velkommen til Grødem Runners

Nyheter

Randabergfjellet Opp t-skjorte

Om det er fordi du ønsker å støtte Grødem Runners, eller om du kun har lyst på en råtøff t-skjorte, det er opp til deg. Vi åpner nå uansett opp for at alle som ønsker det kan forhåndsbestille Randabergfjellet Opp t-skjorter. Til nå har dette vært forbeholdt deltakere på løpet og kun tilgjengelig via påmeldingsprosessen,Fortsett å lese «Randabergfjellet Opp t-skjorte»

Klubbkveld og årsmøte

21. mars arrangerer vi klubbkveld for våre medlemmer på Pubben i Randaberg. Årsmøtet 2022 står for døren, historiens første årsmøte som idrettslag og friidrettsklubb. Saksliste ligger som vedlegg til innkallingen som er sendt ut. I tillegg til årsmøte har vi hentet inn Simen Holvik til å holde et foredrag for oss. Simen Holvik begynte åFortsett å lese «Klubbkveld og årsmøte»

Påmelding åpnet!

I dag, 1. mars, åpnet påmeldingen til PB Milå!Dette er et 10 km løp med start og mål i Randaberg Sentrum.Løpet går i en rask og kontrollmålt løype og arrangeres samme dag som høstmarken i Randaberg, noe som tilsier bra med folk og liv i start og målområdet.Det er early bird-pris for de som melderFortsett å lese «Påmelding åpnet!»